Veemarkt 10
1621 JC Hoorn

Arjan de Rijke

Financieel specialist

Arjan de Rijke zit al sinds 1996 in de financiële branche. Sinds 2013 is Arjan zelfstandig ondernemer. Dit geeft hem de mogelijkheid zich te onderscheiden van andere adviseurs. Namelijk door alles uit de kast te trekken om de klant zo goed en volledig mogelijk te adviseren. Daarbij staan eerlijkheid en de klant bovenaan.

Lees meer

Erik van Dijk

Financieel specialist

Na zijn studie Werktuigbouwkunde heeft Erik ruim 11 jaar bij verschillende bedrijven als Sales Engineer gewerkt. Hypotheken trokken hem altijd al en vooral het contact met klanten lag hem goed en daarom maakte hij in 2005 een carrièreswitch en liet zichzelf omscholen. Hij begon als hypotheekadviseur bij een wereldwijde franchiseorganisatie in de makelaardij.

Lees meer

Hauke Bos

Medewerker Binnendienst

Hauke heeft van oorsprong een administratieve opleiding genoten. Ervaring heeft hij opgedaan bij een Opslag- en Distributiebedrijf waar hij 24 jaar heeft gewerkt en bij een leverancier van brillenglazen waar hij 11 jaar werkte. Hij had hier veel directe contacten met klanten en leveranciers in binnen en buitenland.

Lees meer

Maaike

Medewerker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec id est ligula. Aenean ultricies eros ut suscipit scelerisque. Aliquam eget felis justo. Phasellus porttitor gravida nunc in rutrum. Integer consequat molestie ligula a egestas. Nunc id pharetra nibh. In justo enim, ultricies eu sollicitudin in, scelerisque sed odio.

Ramon Stoffer

Register Makelaar Taxateur

06 13 25 36 63

bel mij direct

ramonstoffer@

westfriesgoed.nl

Ramon is sinds 2004 als makelaar werkzaam in Westfriesland en mede-eigenaar van WESTFRIES GOED. Hij is VastgoedCert en NRVT gecertificeerd en heeft zijn diploma Agrarisch Vastgoed en kan dus ingeschakeld worden voor alle voorkomende werkzaamheden binnen het makelaarsvak. Daarnaast is Ramon voorzitter van de NVM afdeling NHN. Ramon heeft enorm veel ervaring in Sales en hecht veel waarde aan kwaliteit. Zoekt u een verkoper in hart en nieren, dan moet u zeker eens met Ramon in gesprek.

Lees meer

Gerard Mol

Register Makelaar

06 86 868 509

bel mij direct

gerardmol@

westfriesgoed.nl

Gerard is geboren en getogen Westfries en sinds 1999 als makelaar werkzaam in Westfriesland met in de oorsprong Hoorn als thuisbasis. Gerard is mede-eigenaar van WESTFRIES GOED EN als Register Makelaar Taxateur ingeschreven bij VastgoedCert en het NRVT. Verder heeft Gerard een specialisatie WOZ. Met veel aandacht voor zijn klanten is hij iedere dag bezig uw woonwensen waar te maken.

Lees meer

Per Stoffer

Vastgoedadviseur

perstoffer@

westfriesgoed.nl

Per is in Economie en Informatiekunde afgestudeerd aan de VU in Amsterdam. Hij is ondertussen in het bezit van het diploma Basistheorie Vastgoed en is bezig met de afronding als NVM makelaar.

Romée Paardekooper

Office Medewerker sinds 2018

Romée heeft in 2016 als stagiaire kennis gemaakt met ons bedrijf. Haar inzet en accuratesse viel op. Na haar opleiding Juridisch Medewerker te hebben afgerond vond zij het werk zo leuk dat ze voor een vaste baan heeft gesolliciteerd. Als u ons belt heeft u een grote kans dat Romée u vriendelijk te woord staat.

Lisette Stoffer

Office Manager sinds 2008

0229-284090

bel mij direct

lisette@

westfriesgoed.nl

Lisette is vanaf de oprichting van WESTFRIES GOED al bij het bedrijf betrokken. Als Office Manager runt zij samen met Romeé alles wat er achter de schermen gebeurt. Woningen op internet zetten en het plannen van bezichtigingen en taxaties. Lisette is het aanspreekpunt voor al onze klanten. Altijd met een lach en altijd servicegericht.