Hypotheken

Waarom zou je naar Westfries Goed gaan voor hypotheekadvies? Door op internet te zoeken kun je namelijk al besluiten dat een annuïteitenhypotheek of juist een lineaire hypotheek het beste bij je past. Of dat voor je nieuwe woning toch je huidige spaarhypotheek, beleggingshypotheek of aflossingsvrije hypotheek de beste keuze is.  En er zijn volop tools te vinden waarmee je je maximale te lenen bedrag kunt uitrekenen. Dus, ja, waarom heb je dan nog hypotheekadvies nodig?

Wat wil je lenen?

Nou, omdat het niet gaat over wat je kúnt lenen, maar wat je wílt lenen! En dat is een belangrijk verschil! Maar het gaat bijvoorbeeld ook over voor hoelang en voor welk rentetarief je wilt lenen. Het laagste rentetarief is namelijk niet altijd de beste keuze voor de langere termijn. Daarin spelen jouw persoonlijke en financiële situatie een belangrijke rol.

Hypotheekadvies op maat

Om te komen tot een goed en passend hypotheekadvies moeten we dan ook alles van je weten. Ben je bijvoorbeeld in vaste dienst, of zzp’er. Verwacht je in de komende tijd meer of juist minder te gaan verdienen. Ben je gehuwd, samenwonend of gescheiden, of ga je dat in de (nabije) toekomst doen? Wil je hypotheekvrij zijn na 15 jaar? Of liever na 30 jaar? Wil je in de toekomst nog kunnen verbouwen en heb je dan een extra hypotheek nodig…?

Je leest het; een passende hypotheek pluk je niet even van internet. De financieel specialisten van Westfries Goed helpen je dan ook graag met een hypotheekadvies op maat. Zo weet je zeker dat je voor een hypotheek kiest die écht bij je past! Lees meer over de werkwijze.