Veemarkt 10
1621 JC Hoorn

Frederieke Pasveer
Administratief medewerker

Frederieke heeft een juridische achtergrond in Nederlands Recht. Na haar opleiding werkte Frederieke ruim 12 jaar bij een van de bekendste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Daar bekleedde zij functies als Relatiemanager en Acceptant Hypotheken en had ze een adviserende rol op het gebied van pensioenen.

Sinds juni 2018 werkt Frederieke als Administratief medewerker bij Westfries Goed, na met veel plezier 2 jaar fulltime voor haar twee jonge kinderen gezorgd te hebben. Nu deze ouder zijn, heeft Frederieke de tijd zich twee dagen in de week bezig te houden met o.a. het controleren en complementeren van hypotheek- en verzekeringsdossiers. Daarnaast is Frederieke de schakel tussen de verzekeringsmaatschappijen en onze  financieel adviseurs van Westfries Goed.

Erik van Dijk
Financieel Specialist

Na zijn studie Werktuigbouwkunde heeft Erik ruim 11 jaar bij verschillende bedrijven als Sales Engineer gewerkt. Hypotheken trokken hem altijd al en vooral het contact met klanten lag hem goed en daarom maakte hij in 2005 een carrièreswitch en liet zichzelf omscholen. Hij begon als hypotheekadviseur bij een wereldwijde franchiseorganisatie in de makelaardij.

In 2008 besloot hij voor zichzelf te beginnen en startte samen met vier makelaars Westfries Goed in Hoorn. Middenin de crisistijd en dat voelde ook Westfries Goed: uiteindelijk bleven alleen makelaar Ramon Stoffer en hijzelf over als de gezichten van Westfries Goed. Inmiddels is het team weer gegroeid en groeide het in 2017 zelfs uit het pand op de Nieuwe Steen. In januari 2018 verhuisde Westfries Goed naar een authentiek pand op de Veemarkt in het centrum van Hoorn.

Erik noemt zijn rol als Financieel Specialist vooral ontzorgend. Online is veel informatie te vinden over hypotheken en verzekeringen, maar hoe zie je als leek door de bomen het bos? En dat is de rol van de financieel adviseur. Niet alleen is Erik namelijk altijd op de hoogte van actuele veranderingen op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Westfries Goed heeft ingangen bij alle banken en kent de geldende voorwaarden en mogelijkheden. Daardoor kan er een goed passend advies gegeven worden, is er mogelijkheid tot bemiddeling en is er voor elk ‘probleem’ wel een oplossing te vinden. En juist door het persoonlijke contact en door het feit dat je bij Westfries Goed altijd te maken hebt met een vaste contactpersoon, blijven de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden.

Arjan de Rijke
Financieel Specialist

Arjan de Rijke zit al sinds 1996 in de financiële branche. Sinds 2013 is Arjan zelfstandig ondernemer. Dit geeft hem de mogelijkheid zich te onderscheiden van andere adviseurs. Namelijk door alles uit de kast te trekken om de klant zo goed en volledig mogelijk te adviseren. Daarbij staan eerlijkheid en de klant bovenaan.

Voor Arjan gaat het namelijk niet om wat hem als hypotheek- en verzekeringsspecialist het meeste oplevert, maar wat het voor jou als klant het meeste oplevert. Arjan gaat voor wat jij wílt in plaats van voor wat jij je maximaal kunt permitteren. Er moet namelijk wel voldoende ruim

te zijn om optimaal te blijven genieten van het leven. Met of zonder (haalbare!) dromen!

De hypotheekmarkt is steeds in beweging. Rentes stijgen of dalen, hypotheekvormen komen en gaan en regels blijven veranderen. De markt beweegt mee, maar Arjans ambitie is onveranderd: een persoonlijke en deskundige financiële dienstverlener zijn met solide financiële oplossingen en een onafhankelijk advies.

In de loop der jaren heeft Arjan een goed en betrouwbaar netwerk van o.a. notarissen, makelaars, mediators, accountants en financieel planners opgebouwd. Arjan maakt daar waar nodig gebruik van door professioneel advies in te winnen, of zelfs, indien nodig, naar door te verwijzen. Je kunt daarom altijd rekenen op een doordacht advies op maat.

Onafhankelijk advies Westfries Goed

Sinds 2013 wordt er niet meer gewerkt op provisiebasis bij banken of verzekeraars. Daarom is het hypotheek- en verzekeringsadvies van Westfries Goed altijd 100% onafhankelijk. Zo kun jij erop vertrouwen dat je een hypotheek- en verzekeringsspecialist in de arm hebt genomen, die niet alleen eerlijk is, maar jou ook bovenaan stelt.