Arjan de Rijke

Financieel specialist

06 123 699 42

bel mij direct

Arjan de Rijke zit al sinds 1996 in de financiële branche. Sinds 2013 is Arjan zelfstandig ondernemer. Dit geeft hem de mogelijkheid zich te onderscheiden van andere adviseurs. Namelijk door alles uit de kast te trekken om de klant zo goed en volledig mogelijk te adviseren. Daarbij staan eerlijkheid en de klant bovenaan.

Lees meer

Erik van Dijk

Financieel specialist

06 49 87 77 73

bel mij direct

Na zijn studie Werktuigbouwkunde heeft Erik ruim 11 jaar bij verschillende bedrijven als Sales Engineer gewerkt. Hypotheken trokken hem altijd al en vooral het contact met klanten lag hem goed en daarom maakte hij in 2005 een carrièreswitch en liet zichzelf omscholen. Hij begon als hypotheekadviseur bij een wereldwijde franchiseorganisatie in de makelaardij.

Lees meer

Leonie Sinke

Financieel Specialst

06 34 53 66 77

bel mij direct

leonie@

westfriesgoed.nl

Leonie is de nieuwste aanwinst bij Westfriesgoed Adviseurs. Per 1 april is Leonie gestart als financieel adviseur bij Westfries Goed

Leonie Sinke zit al sinds 1999 in de financiële branche. De afgelopen jaren heeft Leonie gewerkt bij verschillende banken en zij heeft hier veel kennis opgedaan. Geboren en getogen in Hoorn voelt ze zich helemaal thuis bij Westfries Goed.

Lees meer

Hauke Bos

Medewerker Binnendienst

Hauke heeft van oorsprong een administratieve opleiding genoten. Ervaring heeft hij opgedaan bij een Opslag- en Distributiebedrijf waar hij 24 jaar heeft gewerkt en bij een leverancier van brillenglazen waar hij 11 jaar werkte. Hij had hier veel directe contacten met klanten en leveranciers in binnen en buitenland.

Lees meer

Maaike van Dijk

Administratieve ondersteuning

Maaike is vanaf de oprichting van Westfries Goed all bij het bedrijf betrokken. Ze heeft door de jaren heen de administratie voor Westfries Goed verzorgd en doet dit nu met name voor de adviseurs. Als administratief medewerkster zorgt ze dat alle administratieve zaken soepel verlopen zodat de adviseurs zich volop bezig kunnen houden met klanten.

Ramon Stoffer

Register Makelaar Taxateur

06 13 25 36 63

bel mij direct

ramonstoffer@

westfriesgoed.nl

Ramon is sinds 2004 als makelaar werkzaam in Westfriesland en mede-eigenaar van WESTFRIES GOED. Hij is VastgoedCert en NRVT gecertificeerd en heeft zijn diploma Agrarisch Vastgoed en kan dus ingeschakeld worden voor alle voorkomende werkzaamheden binnen het makelaarsvak. Daarnaast is Ramon voorzitter van de NVM afdeling NHN. Ramon heeft enorm veel ervaring in Sales en hecht veel waarde aan kwaliteit. Zoekt u een verkoper in hart en nieren, dan moet u zeker eens met Ramon in gesprek.

Lees meer

Gerard Mol

Register Makelaar

06 86 868 509

bel mij direct

gerardmol@

westfriesgoed.nl

Gerard is geboren en getogen Westfries en sinds 1999 als makelaar werkzaam in Westfriesland met in de oorsprong Hoorn als thuisbasis. Gerard is mede-eigenaar van WESTFRIES GOED EN als Register Makelaar Taxateur ingeschreven bij VastgoedCert en het NRVT. Verder heeft Gerard een specialisatie WOZ. Met veel aandacht voor zijn klanten is hij iedere dag bezig uw woonwensen waar te maken.

Lees meer

Per Stoffer

Vastgoedadviseur

perstoffer@

westfriesgoed.nl

Per is in Economie en Informatiekunde afgestudeerd aan de VU in Amsterdam. Hij is ingeschreven bij VastgoedCert als Kandidaat Register Makelaar en heeft hiermee alle kwaliteiten om bij een NVM kantoor aan- en verkopen te begeleiden.

Romée Paardekooper

Office Medewerker sinds 2018

Romée heeft in 2016 als stagiaire kennis gemaakt met ons bedrijf. Haar inzet en accuratesse viel op. Na haar opleiding Juridisch Medewerker te hebben afgerond vond zij het werk zo leuk dat ze voor een vaste baan heeft gesolliciteerd. Als u ons belt heeft u een grote kans dat Romée u vriendelijk te woord staat.

Marleen Schipper

Office Manager sinds 2021

Marleen is de laatste aanwinst bij WESTFRIES GOED. Ze werkt parttime op maandags, dinsdags en donderdags. Met haar opgeruimde karakter zorgt ze naast een vrolijke noot binnen het bedrijf voor een vlekkeloos verloop van elk dossier.

Lees meer

Lisette Stoffer

Office Manager sinds 2008

Lisette is vanaf de oprichting van WESTFRIES GOED bij het bedrijf betrokken. Als Office Manager runt zij samen met Romeé en Marleen alles wat er achter de schermen gebeurt. Woningen op internet zetten en het plannen van bezichtigingen en taxaties.

Lees meer