Verzekeringen

Je kunt je in Nederland voor zo goed als alles verzekeren. Breng je schade aan aan een derde? Dan is er de Aansprakelijkheidsverzekering. Overlijd je en wil je dat je nabestaanden goed achterblijven? Overlijdensrisicoverzekering. Heb je een conflict? Met je werkgever, de buurman, of je ex en wil je hoge advocatenkosten voor zijn? Dan heb je een Rechtsbijstandsverzekering nodig. Schade aan je auto? Motorverzekering. Glas stuk door inbraak? De Glasverzekering geeft dekking. En zo kunnen we er nog veel meer noemen. Omdat we vaak door de bomen het bos niet meer zien, verzekeren we ons voor zoveel mogelijk. Want, beter teveel verzekerd, dan niet verzekerd, toch?!

Verzekeringsadvies

Vinden wij van Westfries Goed niet! Want, waarom zou je verzekerd zijn voor zaken die je niet nodig hebt? Of waarvan je de eventuele schade best zelf zou kunnen dragen? Net als bij hypotheekadvies, is verzekeringsadvies daarom maatwerk. Wij kijken naar je persoonlijke en financiële situatie. Wat heb je écht nodig en waar kun je op besparen? Welke voorwaarden en bijpassende premies passen bij jouw situaties? Welke verzekeringen overlappen elkaar en kunnen dus geschrapt worden? Welke verzekeringsmaatschappij past er bij jouw wensenlijst? Wij zoeken de beste verzekering voor je uit voor jezelf, voor je voertuig, je woning en voor op reis.

Schadeafhandeling

Onze service gaat echter verder dan adviseren over de juiste verzekeringen en het afsluiten ervan. Want, mocht het komen tot een schadegeval, dan zorgen wij ervoor dat de schadeafhandeling soepel en snel verloopt met de verzekeringsmaatschappij. Dat scheelt jou heel wat gedoe en tijd!